Nieuws & Agenda

Agenda

E.B.K.V. Heeft elk jaar een aantal Activiteiten op de agenda staan. Onderstaand vind u de data van deze activiteiten.

7 en 8 november 2020: Kleindieren tentoonstelling in de kas van groencentrum “De Mortelen”. Adres: Aarleseweg 50 Best

17 mei 2020: om 15 uur de jaarlijkse BBQ bij Tiny v.d.Rijt. Adres: Hogevleutweg 17 Best

Veel bekijks voor Bestse Kleindieren.

Afgelopen tentoonstelling hebben veel dierliefhebbers en veel gezinnen met jonge kinderen een bezoek gebracht aan de kleindieren show georganiseerd door de Eerste Bestse Kleindieren Vereniging in Groencentrum ‘De Mortelen’ in het buurtschap Aarle.

Ook dit jaar hadden de leden van EBKV weer veel tijd en energie gestoken in het inrichten van de tentoonstellingsruimte. Boven iedere kooi hing een beoordelingskaart met de daarop de naam van het ras en de door de keurmeesters toegekende kwalificatie. Over de verschillende rassen werd middels informatiebordjes iets vertelt over de historie van het ras en de typische kenmerken.

Voor de jonge kinderen waren er aantrekkelijke nevenactiviteiten; o.a. een kleurwedstrijd, broedmachine met uitkomende eieren bekijken, kuikentjes aaien, konijnen knuffelen.